Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2010.

Joululahjoja

Kuva
Jouluaatto on onnellisesti ohi, joten on aika täälläkin paljastaa lahjaneuleita.

Kuten jo kesällä epäilinkin Kevätpäiväntasaushuivi päätyi pukinkonttiin äidille. Äiti tykkäsi ja varmasti päätyy parempaan kotiin äidin huomaan kuin minun kaapinperälle! Alunperin suunnitelmissa oli lapaset viimejouluisten sukkien kavereiksi, mutta aika loppui kesken.
Sisko sai lapassormikkaat, joista lisää kunhan saan kuvan. Se tietenkin siinä joulutohinassa unohtui!  
Lapset jäivät tänä jouluna vaille äidin tekemiä lahjoja. Suunnitelmissa on jo jokaiselle jotain. Kunhan vaan tämä jouluähky helpottaa, niin intoa on jo seuraaviin töihin. Pieni hengähdystauko on paikallaan viimehetken loppurutistuksen jälkeen.
Nimittäin läheltä piti, ettei Mies saanut villapaitaansa palasina! Illat ja yöt loppuivat pahasti kesken. Kasattua juuri ja juuri ehdin, langat jäi päättelemättä prässäyksestä puhumattakaan. Pakettiin kuitenkin laitoin, ja yllätys oli melkoinen. Mies oli päätellyt, että mitään en hänelle ehdi tehdä kosk…

Pikkutöitä

Kuva
Hiljakseen on töitä valmistunut. Joululahjojen ohella vähän näytettävääkin.
Pieniä juttuja. Kuten kännykkäpusseja koulun joulumyyjäisiin. Kavereita näille viimevuotisille, mitä niistä vielä jäljellä oli. Kovin montaa en ehtinyt niitä tehdä. Muistaakseni viitisen kappaletta tuli aikaiseksi. Kuvat jäi ottamatta, kun viimetipassa langat vielä päättelin ja toimitin koululle. Myymään en ehtinyt, joten en tiedä mitä jäi yli. Pyysin erästä toista äitiä ottamaan loput talteen. 
Oikeasti on valmistunut myös Baktus-huivi. Taisin aloittaa jo viime talvena joskus. Lankana Kunstgarn. Kerin langan kahtia tein vuorotellen molemmista kaksi kerrosta. Aika hyvin sattoi värit menemään ja se kohta jossa on punasta osui melkein keskelle. Punnitsin huivia vähän väliä, että saisin mahdollisimman pitkän ja langan käytettyä. Eipä kovin suuria jämäkeriä jäänytkään!Malli: Baktus Lanka: Hjertegarnin Kunstgarn, väri 05 Puikot: 3,0 Langanmenekki: 100 g

Langankäytöllisesti huivi onnistui siis mainiosti. Myös raidoitus me…