17.4.2009

Lupaukset pidetty!

Muistattekos, kun joskus aikoja sitten tein Hello Kitty pipoja lahjaksi ja omat tytöt kinusivat samanlaisia. Silloinhan lupasin, että teen sitten kevääksi Kitty-pipot. Pikkuhiljaa alkoi olla aika täyttää lupaus.

Ensimmäinen Neiti Vihreälle oli helppo tapaus: varastosta aiemmin juuri tähän projektiin (tarjouksesta) ostetut Spektri-kerät puikoille. Valmista olisi tullut hujauksessa, jollen olisi purkanut työtä paria kertaa. Ensin liikaa silmukoita, sitten liian vähän. Ja pitihän se vielä kirjoakin. Plääh.

Toinen osottautui yllättäen vieläkin helpommaksi - vaikkakin ensin neiti ilmoitti haluavansa pipon samasta langasta kuin pikkusiskonsa. Ok, mutta lankaa oli jäljellä enää vajaa kerä ja piposta pitäisi tulla isompi... (Eihän Isompi Neiti koskaan halua vihreää tai ainakaan samanlaista kuin siskolla!) Onneksi kelpuutti keltaisen kaveriksi. Huh. Tällä kertaa kokokin osui kerta heitolla oikeaan. Ja kaiken huippuna: "Äiti, mä en haluis tähän sitä kissaa..." Voi, kirjontakin jäi väliin... ei kai sitä väkisin voi....
Malli: vinkkejä otettu Annelta
Lanka: Novita Spektri Plus (vihreä 843) ja Mini (keltainen 258)
Puikot: 4,0
Koot: (melkein) 4- ja 7-vuotiaat
Langanmenekki: 60 g ja 65 g


Anne oli tosi näpsäkästi tehnyt nuo korvalliset. Saa mukavasti korvat vähän peittoon ilman nauhojakin. Tähän asti olen tehnyt erilliset korvaläpät, ne vaan tuppaavat menemään kippuralle ilman nauhoja. Enkö mä vaan osaa?
Silmukkamääriä sain pienentää reilusti: 100 s:n aloituksesta tuli hyvä 7-vuotiaalle ja pienemmässä oli aluksi 94 s. (Muistiin vaan vastaisen varalle.)

Alkaa taas kypysyttää nämä enemmän tai vähemmän ikuisuuden roikkuneet työt. Into olisi aloittaa uusia kevätneuleita, mutta vakaasti olen päättänyt saada edes noita pienempiä juttuja sekä tietysti dead-linen omaavan hys-hys jutun pois alta ennen uuden aloittamista. Joo, joo, olihan nää pipot uutta, ne ei todellakaan maanneet nurkissa ikuisuutta, mutta... ne nyt oli vaan.... pipoja....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti