3.4.2009

Peruspipo

Pitkästä aikaa...

Tämä pipo on ollut valmiina ja käytössäkin jo parisen viikkoa (!), bloggaaminen vaan on jäänyt. Uusi pipo oli tarpeen, kun ilmat lämpenivät niin, että fleecevuorinen talvipipo alkoi hiostaa liikaa. Nimenomaan uuden pipon tarvitsin, koska edelliset eivät kertakaikkaan pysy päässä. Pääni on ilmeisen omitusen muotoinen, koska kakki pipot tuntuvat nousevan aina jonnekin päälaelle, ainakin pois korvilta, oli malli mikä tahansa. Käsittämätöntä. Tällä kertaa valitsin malliksi lapsilla hyväksi todetun Novitan Jussi-pipon. Ja kyllähän se monia muita paremmin meikäläisenkin päässä tuntuu pysyvän.

Malli: Novitan Jussi-pipo
Lanka: Novita 7-veljestä Polkka (väri 884)
Koko: aikuinen
Puikot: 3,5
Langanmenekki: 48g


Kuva on taas mitä on.... Omasta päästä kun on hankala ottaa kuvia, eikä kukaan suostunut malliksikaan. Oikeasti pipo ei ole noin littana, ei mikään baskerimallinen vaan siis peruspipo. Värit, no... eiköhän kaikki ole jo Polkan oikeastikin nähneet...

Langaksi valitsin siis varastossa jonkin aikaa pyörineen Polkan. Ostin sen ihan itseäni varten ja suunnittelin siitä sukkia. Jotenkin vaan lanka ei halunnut sukiksi - eihän kukaan sitten näkisi miten ihanaa lankaa niihin on käytetty. Mielestäni lanka on todella ihanan väristä, ihan minun väriäni! Nyt kun pipo tuli tehtäväksi Polkka huuteli laatikosta olemassaoloaan. Lopusta varmaan väsään sormikkaat, kun huomasn etteivät nekään mahdottomat tehdä ole.

Olen täällä muutakin sentään tehnyt. Fabel-sukat ovat viittä vaille valmiit. Sylvikin edistyy kivasti. Kirjoneulelapasista puuttuu peukalot. (Pitäisiköhän oikeasti ottaa käyttöön Katiijan metodi tehdä peukalot ennen kärkiosaa...)

Ja nyt vihdoin kaivan langan pääsiäismunia ja -tipuja varten. Jotenkin nuo tiput ovat niin söpöjä, että pakko päästä koittamaan saako itse aikaan samanlaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti