13.9.2009

Lumipallot

Jos edelliset sukat toivat mieleen kevään, niin siitä hypättiinkin suoraan talveen.

Nämä sukat pääsevät Sukkasadon komistukseksi - aloitin ne heti sadonkeruun alkaessa 1. syyskuuta. Tämmöset perus-tavissukat kevyeksi urakan aloitukseksi. Ja pyh! Nuo inhottavat pompulat tahtoivat jäädä puikkoihin, niin, että venyivät muodottomiksi tai sitten ne jäivät neulepinnan nurjalle puolelle. Aikaa paloi tuskasesti tökkiessäni pompuloita jo lähes hysterian vallassa oikealle puolelle neuletta... Ei mitään mahdollisuutta katsoa pääasiallisesti telkkaria ja tikuttaa siinä sivussa parit sukat. Se tähden kestikin lähes kaksi viikkoa ennen kuin nuo pirulaiset valmistuivat!
Malli: tavissukka
Lanka: Regia Pompon (282) ja Rellana Flotte Socke Stripes (1422)
Puikot: 2,25
Koko: 36
Langanmenekki: 66 g


Pompon-lanka on minulle ihka uusi tuttavuus ja bongasin lankakerät kesällä lomapaikan halpahallista - sieltä onnistuu löytämään mitä ihmeellisempiä asioita! Vaikken ollut langan hintoja sen tarkemmin tutkaillut kokemus langankuluttajana antoi epäilyksen siitä, että Regian sukkalanka hintaan 1€ / kerä olisi kuin olisikin halpa löytö. Värivalikoima rajoittui tasan tuohon yhteen sävyyn, mutta keriä olisi ollut useampaankin villapaitaan. Onneksi en päästänyt maniaa valloilleen vaan tyydyin maltilliseen kahteen kerään.

Lanka on tosi ihanan pehmeää ja sukat ovat mukavat jalassa, mutta noissa pompuloissa menee kyllä hermot. Mitään sukkaa isompaa projektia en langasta tekisi. Näihin sukkiin meni himpun verran yli kerällinen lankaa. Toisia pompulasukkia en siltikään ihan heti puikoille ota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti