19.3.2011

Tehtyä 2010

Huomasin tässä, että sitä on jäänyt tekemättä yhteenveto viime vuoden neuleista!

Yhteensä lankaa kului n. 6700 g, mikä on yllättävää, sillä määrä on jopa vähän enemmän kuin edellisenä vuonna. Tuntuu, että aikaa on ollut paljon vähemmän ja aikaansaannoksia samaten. Hyvä on, myönnetään, että Sylvistä suurin osa oli tehty jo vuoden 2009 puolella, siinä suurin suu näinkin suureen langankulutukseen.

villatakki x 2
villapaita x 3
liivi 
poncho 
hame 
iso huivi x 3
pienempi huivi x 3
bolero
pipo x 3
vauvan paita x 3
vauvan lakki x 3 
vauvan lapaset x 2
vauvan sukat x 2
nukenasut x 2
sukat 

Uskomattominta listassa on, että sukkia ei todellakaan valmistunut kuin nuo yhdet! Eikä yhtään lapasparia! No parit, kokoa vauva. Onneksi tämän vuoden puolella molempien tilit on jo avattu.

Itselle ei paljoa valmistunut: liivi ja pipo. Onneksi sentään Sylvi! Myös kaikille muille perheenjäsenille valmistui villapaita tai -takki - toki nuorimmaiselle vain boleron muodossa. Kaikki lapset saivat myös tasapuolisesti päähineitä.  Sukkien kohtalo oli se, että syksyllä kun kokeiltiin, että kenelle pitäisi tehdä uusia, niin havaittiin, että kaikille löytyi sopivat, kunhan vaan kierrätettiin seuraavalle käyttäjälle. 
Lahjaksi tuli neulottua aika paljon, kaikki nuo vauvanvaatteet (ei onneksi omaan käyttöön!), kaksi isoa huivia, poncho sekä vielä nukenvaatteetkin. On kivaa kun voi antaa lahjaksi jotain itsetehtyä välillä. Aina ei valitettavasti ehdi. On myös kivaa, että jotkut neuleet lähtee maailmalle, eikä kaikki jää omia komeroita täyttämään! 
Onneksi muutama keskeneräinen työ edelliseltä vuodelta valmistui, eikä jäänyt ikuisuusprojektiksi. Toisaalta ne edellisen vuoden ikuisuusprojektit odottavat vieläkin kohtaloaan, eikä niille ole tapahtunut mitään. Paljon uuttakin on tietysti suunnitelmissa ja osaan on jo langatkin odottamassa. Mutta mikä parasta, mikään työ ei viime vuonna jäänyt marinoitumaan vuosikertaneuleeksi! (Älkää nyt vihjailko niistä yksistä sukista... ne on niin pientä, että ne kyllä joskus vielä valmistuvat). Toivottavsti langatkaan eivät jää laatikkoihin marinoitumaan.

Mutta jos suunnitelmat osaksikaan valmistuvat, niin tänä vuonna valmistuu itselle taas paljon enemmän. Toivottavasti myös muille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti