20.4.2013

Mulle kans!

Koko muulla perhellä jo on kivat istuinalustat. Lapset saivat sellaiset edellisjouluna ja mies viime jouluna. Äiti vaan on jäänyt ilman. Kun moisesta epäkohdasta huomautin kuopukselle, hän totesi, että varmaan joulupukki ajatteli että sä osaat tehdä semmosen itekin. Niinpä niin. Eipä auttanut muuta kun tehdä vielä yksi alusta. 

Ensin ajattelin, että kaivan jämien jämät ja ehkä ostan vielä jonkun kerän lisää, jos siltä näyttää. No niin, eikös vaan käynytkin niin, että ostin kokonaan ihan uudet langat, kun löytyi niin kivat värit!
Lanka: Hjertegarn Natur Uld (1820 ja 1131)
Puikot: 8,00
Langanmenekki: 200 g

Toinen langoista on siis yksivärinen ja toinen raidoittuva. Ihana!

Jännittävää oli myös huovutustulos. Lankahan on saman paksuista ja muutenkin hyvin samanoloista kierteetöntä, paksua villalankaa kuin aiemmin käytety Vikingin Naturgarn. Myös Fritidsgarn on samaa paksuutta. Ja jälleen kerran, huovutustulos oli ihan eriaista kuin ennen. Ei ihan niin tiivistä kuin miehen alustassa, ja kutistumista tapahtui paljon vähemmän. Nyt oli sentään sama pesukone. Pinta näyttää kuitenkin tiiviimmältä kuin lasten alustoissa. 
Olenkin miettinyt, että uskaltaisikohan laittaa lasten alustat uudestaan koneeseen. Mitä luulette, meneekö jo liian pieniksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti