22.1.2017

Jos kuitenkin yritetään

Päätin sittenkin koittaa bloggailla edes vähän näitä teelmyksiä.
Tuntuu, ettei pysy perillä tekemisistään, kun mitään ei ole ylhäällä organisoidusti, vaan paperilapuilla siellä täällä. Eikä edelleenkään Ravelryn täyttö ole sen helpompaa.

Aloitetaan laittamalla vähän paremmat kuvat joululahjoiksi tehdyistä sukista. 

Ensimmäisenä kuva kummipojan veljelle jo syksyllä luvatuista sukista. Nämä on tehty jo syksyllä, mutta joulupukinkonttiin päätyivät. Yritin taas kesyttää vanhaa, jokseensakin rumaa pintaa tekevästä Nalle Colorista. Aika hyvin onnistui tämä versio mielestäni. Lanka: Novita Nalle Colori, Nalle (v.sin) 
ja Gjestal Maija (valk. 202)
Puikot: 2,75
Langanmenekki: 139 g
Koko: 43


Toinen kummipoika oli saanut syksyllä lahjaksi Pokemon-sukat. Ne valmistuivat sen verran viimetipassa, että jäivät lopulta kuvaamatta ja sitä myöden bloggaamatta. Kun toinen kummipoika sitten pyysi joululahjaksi villasukkia, niin tein sitten hänellekin sukat samalla kaavalla.  
Malli: Pokemon-sukat, idea facebookin Villasukka-ryhmästä
Lanka: Nordia Vilma valk. 900 ja pun. 917 ja Maija musta 201
Puikot: 2,75
Langanmenekki: 100 g
Koko: 38


Tämän toisen(kin) kummipojan veljelle pyydettiin myös sukat. Poika on aloittanut Hifk:n säbäjengissä ja totta kai sukkien piti liittyä uuteen seuraan. 
Vaikka viimeksi lupasin, ettei logosukkia tehdä pitkään aikaan, niin niinhän sitä vaan en osannut sanoa ei. Onhan niistä edellisistä jo melkein kaksi vuotta aikaakin. Onneksi tällä kertaa logo löytyi valmiina. Mukkasin sitä muutaman kerroksen korkeammaksi, koska viimeksikin logoista tuli "littanampia" kuin suunnitelmissa. 
Malli: Perussukat, logo vähän muokattu Viiriäisen mallista
Lanka: Nordia Vilma pun. 917, valk. 900 ja sin. 904, 
logossa Gjestal Janne harmaa 408
Puikot: 2,75
Langanmenekki: 92 g
Koko: 36


Kaikki joululahjasukat olivat sopivia saajilleen ja kaikki tuntuivat tykkäävän lahjoistaan. 

Lisää joululahjontoja myöhemmin, kunhan saadaan otettua kuvia!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun jatkat bloggaamista ja kyllä se on myöhemmin mukava katsoa jotain tietoja omista töistään kun ne löytää blogista.
    Tuollaiset logosukat ja vastaavat on kyllä saajalleen mieleiset, vaikka joskus niissä on vähän tekemistä. Sukissa siis, ei saajissa.

    VastaaPoista
  2. Koitetaan nyt saada tänne ainakin välillä jotain kirjoitettua!

    VastaaPoista