4.8.2008

Elokuuta kaikille!

Huh, onpas vierähtänyt aikaa blogipäivityksestä! Vaikka alkukesästä epäilinkin viikkoja vierähtävän, vähän turhan pitkäksi tauko venähti.

Lähes oikeaan osui myös arvailu "mistään mitään valmista tule". Revontulihuivi valmistui ja toinenkin pääsi puikoille saman tien, niin mukavaa tekeminen oli. Lisäksi valmistui pari miesten villasukkia - Rellanan ohuesta sukkalangasta. Onnistuin käyttämään koko kerän ja vähän toisestakin. Niin ja vielä valmistui vielä Baby Bornille mekko - takki jäikin sitten puoliväliin.
Lapastenkin teko - yllätys yllätys - alkoi innostaa ja Haaviston kirjasta apilanlehtikuvio pääsi puikoille. Valmiina on puolitoista lapasta.
Fabelista aloitin dominoneulesukat itselleni, puoli vartta ensimmäisestä valmiina.

Kuten huomata voi, bloggaillettomuus (niinkö se taipuu??) aiheuttaa selvästi töiden ufoutumista tai ainakin valmistumisen viivästymistä. Toivottavasti arkeen paluu saisi myös tällä saralla ryhtiliikkeen aikaan.

Alennusmyyntien myötä lankavarastot senkun kasvavat. Pari kerää sieltä ja toiset täältä, kun kerran alennuksessa on... Osalle on selvät suunnitelmat, osa varmuuden vuoksi ostettuja. Kun on tullut taas luvatuksi sukittaa kummilapset syksyn tullen ja vissiin omillekin pitäisi sukkia ja lapasia aikaiseksi saada.

Valokuvia ei vieläkään ole, koska kamera kärsi pienen vesivahingon loman aikana.... onneksi kuvat saatiin siirrettyä muistitikulle! Meillähän on toki tuon pienen ja näppärän kameran lisäksi suuri ja mahtava digitaalijärjestelmäkamera, johon tuskin uskallan koskea, ainakaan en osaa käyttää. Toivottavasti jonain iltana Mies innostuu ja kuvaa aikaansaannoksiani muillekin näytettäväksi

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa "takaisin"! Innolla odotamma kuvia :-) Joten *hushus* miäs hommiin ja kuvaamaan...

    VastaaPoista
  2. Juu, samat kommentit.. Tervetuloa takaisin.. Oonkin jo kaipaillut sua. :) Mies töihin vaan tai sitten antamaan opastusta kameran käytössä. :)Odotellaan..

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sinulle jotain. :)

    VastaaPoista