23.1.2009

Vihdoin ensimmäinen valmiina

Vihdoinkin virallisesti ensimmäinen tämän vuoden puolella valmistunut tuote - johan oli aikakin! Tadaa: Hello Kitty - pipo.


Malli: Novita syksy 2005 (Jussi-pipo)
Lanka: 7 veljestä Raita, väri 855, kirjaluun 7 veljestä
Puikot: 3,5
Langanmenekki: 52 g

Edit: vihdoinkin kuvan siirto onnistui! Mies väittää, että ongelmat johtuivat siitä, että kuva oli liian suuri. On ne ennenkin olleet, eikä ongelmia ole ollut.... Laitoin kuitenkin pienemmällä pikselimäärällä ja onnistui - olikohan Mies sittenkin oikeassa? Voiko olla?

Pipo on ollut valmis jo viikon verran, mutta kirjailu odotutti itseään, yllätys, yllätys. Nyt oli kuitenkin pakko tehdä valmiiksi, kun pipo on menossa synttärilahjaksi ja juhlat on huomenna.
Ihan en ole tyytyväinen rusetin reunojen muotoiluun, muuten ok. Tällä kertaa kirjailu ei tuntunut ollenkaan tuskaiselta, vaan valmistui suorastaan reippaaseen tahtiin. Hyvä, hyvä.

Ja jälleen kerran lupasin omillekin tytöille tehdä Hello Kitty -kevätpipot. Harmi, ettei varastossa ole yhtään vihreää puuvillalankaa. Nuoremmaisen lempiväri kun on juuri vihreä. Ei kai vaan tarvitse lähteä lankaostoksille....

Olen viime aikoina sitkeästi tehnyt poikittain neulottua takkia. Ainaoikeaa. Vartalo-osuus valmistui kohtuullisen nopeasti, mutta ne hihat! Miten voikin olla niin hitaan tuntuista, vaikka silmukoita on paljon vähemmän kuin vartalossa. Vaikka teenkin molempia hihoja yhtäaikaa, silti. Onneksi teen samaan aikaan, muuten jäisi varmaan toinen hiha odottelemaan! Nyt ollaan onneksi jo voiton puolella, yli puolen välin mennään. Ainakin jokunen kerros päivässä, niin eiköhän valmistakin saada.

Uusin aloitettu projekti on ne ne luvatut sormikkaat pipon kaveriksi nuorelle herralle. Jos saisi ne kuukaudessa valmiiksi, ehtisi synttärilahjaksi.
3 kommenttia:

  1. Hmm... lankaostoksille... Olis kantsinut ostaa lankaa Ogelista viime lauantaina niin olisit saanu halvennustakin ja silleen...

    VastaaPoista
  2. Kaunis pirteä pipo. :)

    VastaaPoista