2.2.2009

Starttiitti

Pahanlaatuinen starttiitti on iskenyt.

Ensin aloitin niitä lupaamiani sormikkaita ja ne etenivätkin yllättävän nopeaan tahtiin, kunnes toisen sormikkaan sormia tehdessäni huomasin palmikon loppuosan olevan väärin. Purkuun vaan, ja kas kummaa into lopahti siihen.

Tietysti piti päästä koittamaan miltä tuntuu tehdä lahjaksi saatua pompulalankaa. Huivin sain alkuun, mutta tekelettä pitää katsoa niin tarkkaan koko ajan, ettei telkkariohjelmien seuraamisesta samalla meinaa tulla mitään.

Siispä aloitin myös kummipojalle villatakin tekoa, sekin lähti alkuun rivakasti, mutta hyytyi sitten. Kun vielä ei ole sen kanssa kiire - tarvitaan vasta huhtikuun alkuun ja nyt olen jo kainaloiden kohdalla (etu- ja takakappaleita teen yhdessä).

Kaiken huippuna iski huovutuskärpänen. Tähän asti olen sitäkin alaa vältellyt, mutta muista blogeista bongatut vironvillalapaset houkuttelivat liikaa. Nämä ensimmäiset on koekappaleet, lanka on loppua Revontuli II:sta. Jos tulevat yhtään sopivat, äiti saa ne. Väri kun ei ole ollenkaan minua. Jos menee plörinäksi, ei sekään haittaa....

Nyt odotellaan sitten ediittiä ja päättelykeijua, joka valmistaisi ainakin nuo sormikkaat. Ja sen villatakin, joka tuolla on odottamassa kasausta!

1 kommentti:

  1. osallistuitko jumbon tapaamisessa päättelytalkoisiin? siellä oli ehkä päättelykeijuja liikkeellä, yhden olis voinut kutsua kylään :)

    VastaaPoista