22.12.2009

Ensimmäiset paljastukset

Ensimmäiset joulukuun salaisuudet voi nyt paljastaa.
Pienen sukulaispojan nukke kaipaili lämmikettä ja loppusyksyn kuluessa sain kuin sainkin tehdyksi tämän asustesetin synttärilahjaksi.
Malli: Andrea Kreativ -lehti nro 1402
Lanka: Nalle, tummanharmaa (044) ja Colori (832)

Puikot: 3,0
Langanmenekki: 130 g


Settiin kuuluu siis puku, pipo, sukat ja lapaset. Kiinnitys on selkäpuolelta tarranauhalla, jotta Herra 2 v saisi sen ehkä itsekin puettua.

Tämän ja edellisten valmistuneiden nukenvaatteiden jälkeen oli kiinitö nukenvaatteille niin täynnä, että enempää ei syksyn aikana niitä enää tullutkaan. (Paitsi yksi juttu, mutta se menikin tonttujen avuksi ja siitä myöhemmin lisää.)

Onneksi myös tuo hirviölanka vihdoinkin loppui! Tarkoituksella tein yläosan pelkästään Colorilla ja noin pienessä määrin se ei (ehkä) ihan niin oksettavalta näytäkään. Loppujen lopuksi lankaa jäi noin metrin verran. Lapasiin riitti juuri ja juuri raidat. Ja harmaatakin jäi vielä jäljellekin, vaikka luulin senkin loppuvan.

Meidän Baby Bornille puku näyttää hieman turhankin väljältä, mutta saaja-nukke on vartaloltaan pehmeä ja vähän pyöreämpi. Toivottavasti mahtuu, vielä en ole saanut palautetta.

P.S. Huomasin, että tausta on hieman sopimaton tähän vuodenaikaan, mutta nyt ei ehdi sille(kään) asialle mitään tehdä. Katsotaan vieläkö ehtii vaihtaa talviaiheeseen ennen kevättä....

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulunaikaa Sinulle ja perheellesi.

    Onhan se mukava tällainen toisenlainen pohja, talvisia ja joulusia pohjia on riittävästi. Tässä on sellainen toivo tulevasta keväästä ja kesästä.

    VastaaPoista
  2. Hyvää joulua ja paljon onnea vuodelle 2010!

    VastaaPoista