11.12.2009

Kotelo poikineen

Viime aikojen autoprojekteina - siis puolihämärässä autossa tehtävät jutut on olleet kännykkkotelot. Lupasin niitä koulun joulumyyjäisiin. Ettei olisi ihan pelkkiä kakkuja ja pullia vaan.

Tällaisen kasan sain aikaiseksi:Viitisentoista näyttää olevan. Useimmat langat on jämävarastosta. Suurin osa seiskaveikkaa. Onnistuin käyttämään loppuun tuon vihreän langan sekä niissä olevat kuviolangat. Myös ruskea neliraita loppui, sekä sinisen seurana oleva valkoinen (olis sitä, missä oli sinisiä pilkkuja). Sinisestä neliraidasta olisi vielä saanut toisen pussin tehtyä. Pörröisemmät langat on Palmaa, pinkistä saisi vielä yhdet raidat, vaaleaa on vielä reilu puoli kerää, sinistä monen monta kerää.... Yhtensä lankaa kului noin 150 g.

Enemmänkin olisin halunnut tehdä, mutta ei vaan ehtinyt. Varsinkin nuo punaiset ja pörröiset menivät nopeasti kaupaksi. Jokunen jäi eilisestä jäljellekin, siniset lähinnä. Tehdessä ajattelin, että olisi kuitenkin kiva olla jotain paremmin pojillekin sopivia. Nähtävästi kuitenkin olisi enemmän tarvittu noita ällöjä pinkkejä tytöille.

Olisi kannattanut aloittaa urakka vähän aikaisemmin. Ajattelin jo, että voisi ensi jouluksi tehdä aina muutaman silloin tällöin kun sopivaa jämälankaa jää tai muuten haluaa tehdä jotain pientä. Aika monta tulisi tehdyksi vuoden aikana. Saa nähdä, voi olla että (tämäkin) jää suunnitelman asteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti