25.11.2009

Salama iskee sittenkin kahdesti!

Uskomatonta!

Juuri kun pääsin hehkuttelemasta edellistä voittoani (ja selitellyt etten koskaan voita mitään) niin kuinka ollakaan salama iski uudelleen. Huomasin että Sukkasadon kirjoneuleosiossa oli onnetar suosinut minua ja Lankaluolan lahjoittamat Sisu-langat olivat tulossa meille päin.

Marikan kanssa oltiin yhteyksissä ja olisin jopa saanut itse valita Sisujen värin. Nuhatukkoinen pääni ei kuitenkaan osannut päättää värivalinnasta. Kuinka ollakaan, mikään hyvistä neuleideoista ei soveltunut juuri Sisulle. Lopulta jätin valinnan Marikan tehtäväksi - onhan se loppujen lopuksi kiva saada värit yllärinä! Ainahan lanka aivan varmasti tulee johonkin käytettyä.

Ystävällisesti Marika vielä lupasi, että jos haluan tilata samalla jotain muuta, niin mukana tulevat. Enhän voinut mitenkään vastustaa kiusausta.... ja laitoin hahtuvakiekon tilaukseen. Värisävy on samaa puna-mustaa kuin huivilangaksi ostamani Pirtin kehräämön karstavilla ja suunnitelmissa on tehdä lovikkalapaset Katiijan malliin.
Huomatkaa ylläri: Marika olikin ovela ja laittoi Sisut sitten sävy sävyyn tuon hahtuvan kanssa. Eli taitaa tarkoittaa sitä, että pitää niistäkin tehdä jotain kivaa samaan settiin. Ehkäpä kirjoneulepipo?
Harmi, etten heti voi upottautua hahtuvan maailmaan, taitaa siirtyä joulun välipäiviin ainakin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti