5.11.2009

Synttärit

Lankakaupan synttäreille tiistaina minäkin pääsin!
Oikein kivaa siellä oli, tapasin paljon vanhoja tuttuja ja ihan uusiinkin neulojiin tutustuin. Kamera jäi tietenkin kotiin, joten kuvia saatte kurkkia vaikka Kristiinan blogista.

Tarjoilut oli hyviä ja "pientä purtavaa" paljastui kinkkupiirakaksi, kana- pastasalaatiksi sekä vihersalaatiksi. Patonkia ja viiniä riitti myöskin. Sekä suklaata jälkkäriksi.

"Puheitakin pidettiin ja laulut laulettiin..." No ei sentään lauluun asti ylletty, mutta puheisiin kuitenkin. Toimitusjohtaja Erkki Hildén kovasti kiitteli meitä neulojia tärkeimmäksi sidosryhmäksi liikkeelle. Niinhän me olemmekin: ilman meitä ei lankakauppojakaan olisi. Ainoastaan olisin hieman kaivannut esittelyjä uusista tuotteista, joita kauppaan oli ilmaantunut sitten viime käynnin.

Pääsimme myös tekemään jatkoajalla ostoksia ja lopulta myös minun matkaani tarttui - tosin maltillisesti yksi vyyhti Pirtin kehräämön karstavillaa. Siitä muotouu huivi uuden talvitakin seuraksi. Tänään heräsin siihen tosiasiaan, että myös pipot ovat täysin väärän värisiä, joten seuraavalla kerralla mukaan saattaa tulla lankaa sitä varten (ei, varastosta ei todellakaan löydy sopivaa.....)

Onnetarkin hymyili minulle tiistaina, kun arvonnassa voitin itselleni Kate Jacobsin Lankakaupan tyttö -kirjan. En ole lukennut Pientä lankakauppaakaan, joten se on nyt ensin jostain löydettävä. Olin hyvin hämmästynyt voitosta, sillä yleensä en todellakaan voita missään arvonnassa yhtään mitään. Ja sitä paitsi Anitta on varsinainen voittohirmu, mutta eipä vaan tällä kertaa kohdille osunut. *lällättelee*


1 kommentti: