14.1.2010

Vuoden 2009 satoa

Vihdoinkin jaksoin laskeskella mitä sain aikaiseksi tänä vuonna.

lasten villatakki x 3
mekko
villatakki x 3
lapaset x 6 (edit + ne yhdet, jotka jäivät bloggamatta)
sukat x 10
pipo x 6
kolmiohuivi
kauluri x 2
kännykkäkotelo x 15
nukenvaattet: bikinisetti, villavaatesetti x 2, mekko, makuupussi
koristemunat
pääsiäiskorit
kukat
"palikka"kirjaimet

Mukaan luettuna se huivi ja ne lapaset, jotka valmistuivat ihan loppuvuodesta, mutta eivät koskaan tulleet blogatuiksi. Huivi on kaveri pipolle, eli loppu 7 veikan raitalangasta. Lapaset taas on Fabelista takin ja kaulurin kanssa samaa sarjaa. Ne olivat ihan must-to-do kamaa, kun pakkanen paukkui niin, että pakko oli saada välilapaset rukkasten alle.

Yhteensä valmistunesiin töihin upposi noin 6250 g lankaa (+ 29 g niistä unohtuneista lapasista). Ihan kohtalainen määrä. 2008 lankaa kului helmikuusta alkaen noin viisi kiloa, joten samoissa lukemissa mennään.

Aika pienellä vaivalla olisin saanut lukemat näyttämään paljon paremmilta. Sylvistä puuttuu enää huppu ja kukat, mutta eipä vaan ehtinyt viime vuodeksi valmistua. Lankaa siihen on kyllä kulutettu varmaan lähemmäs kilo.
Toinen "melkein viime vuonna valmistunut" on keskimmäisen neidin takki Modasta. Tarkoitus oli valmistua joululahjaksi, mutta siinä vaiheessa puuttui vielä toinen hiha. Nyt tekeleestä on jo kaikki osat valmiina, vielä oikomaan ja viimeistely puuttuu, mutta aika pian pääsette sitä ihastelemaan!

Kaiken kaikkiaan valmiiksi tuli vähemmän pientä tarpeellista (pipot, sukat, lapaset) kuin edellisenä vuonna. Sen sijaan isompia töitä valmistui useampi. Jopa kaksi villatakkia ihan omaan käyttöön! (Ja Sylvikin melkein.) Lisäksi kaikkea pientä ihmeellistä tuli tehtyä enemmän, koristeita ja leluja ja nukenvaatteita siihen tahtiin, että enpä ole tainnut koskaan ennen niin paljoa tehdä.

Projekteja tietenkin tulee jatkuvasti uusia, mutta Sylvi on tarkoitus lähiaikoina saada valmiiksi. Pohjanneito-takkihan sai jo purkutuomion, mutta löysin uuden, kivan mallin langoille, joten se on ehkä seuraaava suurempi työ. Mutta tämä murheenkryyni menee purkuun - sille ei ole tapahtunut mitään koko vuonna. Lanka on sen verran ihanaa (Tekstiiliteollisuuden Kamenaa), että enköhän jotain ihkua siitä kevään mittaan keksi.

1 kommentti:

  1. Keskentekoisissa on positiivista on kaiketi sitten se, että Sylvillä saat nostettua tämän vuoden kulutusta aika lailla;)

    VastaaPoista