12.5.2010

Aurinkohattu

Tänään juhlittiin pienen sukulaisneidin kaksivuotissynttäreitä. Kaiken häslingin keskellä unohdin kokonaan, että lahjakin pitäisi hankkia. Maanantaina illalla tajusin, että kauppaan ei enää yksinkertaisesti ehdi tiistain tai keskiviikon aikana. Aivot raksuttamaan ja idea! Joku kiva kesähattu ei varmaan olisi pahitteeksi. Niitä aina tarvitaan.

Ravelryä selaamaan ja sieltä silmiin pongahti kivannäköinen Kiddie Cadet. Ei mitään liian hörhöä (vaikka kaippa sellainenkin olisi kaksivuotiaalle kelvannut), mutta joku idea sentään. Lankaakin löytyi keväisen keltaista.
Malli: Kiddie Cadet (Rav link.)
Lanka: Novita Mini (258) ja Lidl Colorado (0003)
Puikot: 3,75
Koko: toddler
Langanmenekki: 48 g

Lidlin pätkävärjätty keränloppu ei olisi varmaankaan yksin riittänyt, ja värien laikuttumisen vaara oli kohtuullisen suuri. Siispä tein lakin raidoittaen yksivärisen keltaisen kanssa. Lopputulos oli aika kiva. (Eikä se oikeasti ole noin syvä kuin miltä näyttää, kuvakulma valehtelee.)

Lippaan laitoin sisälle tukikangasta parantamaan lipan jäykkyyttä.. Ensihätään tietenkin laitoin kankaan väärin päin - lukuisista tarkastuksista huolimatta - ja painoin raudan suoraan liimapuoleen... Seurasi jonkin verran painokelvotonta tekstiä ja raudan puhdistus ennen jatkoa. Tämä selittänee osaltaan sitä, miksi tykkään kutoa, mutten ommella...

Neiti piti lakista ja se oli kohtuullisen hyvän kokoinen. Kameraa ei tietenkään muistettu ottaa mukaan, mutta ihan ei päässä näytä samalta kuin tuen kanssa. Eihän tuo yläosa pysy tasaisena vaikka mikä olisi. Olisi varmaan pitänyt tärkätä. Sokerivedellä kun olisi laittanut, niin olisi tullut äidille kiva ylläri sadekelin sattuessa!

1 kommentti:

  1. Tuollaiset kesälippikset on kivoja ja käytännöllisiä.

    VastaaPoista