30.8.2010

Pöllö II

Jotain muutakin edellisessä bloggauksessa olleiden huivien lisäksi sain loppukesästä aikaan.
Siskoni nimittäin ihastui tekemääni pöllöpaitaan niin paljon, että pyysi tekemään samanlaisen ystävälleen, jonka vauva syntyikin tässä elokuun alussa. Ultrassa oli käyty monta kertaa ja tiedettiin vauva tytöksi. Vaatevarasto kuulemma jo pullotteli vaaleanpunaisia ihanuuksia, joten sävyt valittiin garderoobin mukaan. Onneksi tosiaan oli tyttö!

Välillä helteiden keskellä tuntui bambulankakin olevan liikaa neulottavaksi. Mutta lupaus oli pidettävä ja jonkinlainen deadlinekin piti pitää - vauvahan saattoi syntyä koska vaan. Onneksi ei sentään paljoa etuajassa. Onneksi urakka todellisuudessa oli aika pieni, vauvanvaatteiden koko ei edellenkään päätä huimaa. Kirjailukin oli paljon helpompaa ensimmäisiin kokeiluihin verrattuna. Ei tarvinnut kuin katsoa kuvasta ja mieleen muistui miten ne pöllöjen korvat ja varpaat pitikin tehdä. Kyllä tästä blogista on paljon hyötyä!
Malli: Hjertegarn Baby Desing; no 14, malli B (takki) sekä no 11, malli F (myssy)
Lanka: Blend bamboo 0075 (l.valk) ja 4657 (fuksia)
kirjailuun Novitan Tennessee (rusk.)
ja Pirta Merssi 0074 (v.pun.)

Puikot: 2,75 ja 3,00
Koko: 3-6 kk
Langanmenekki: vajaa 300 g


Palautetta en ole vielä lopulliselta käyttäjältä (tai äidiltään) saanut. Sisko kyllä tykkäsi kovasti.

Tuo Merssilanka on toooodella vanha tapaus. En edes muista kuinka kaukaa vuosien takaa. Jonkin verran sitä vieläkin kerässä on, mutta vielä vyöte ympärillä. Hämmästyttäviä löytöjä ihminen laareistaan tekeekin!

2 kommenttia: