30.9.2010

Twirl and shout!

Neiti 8-v. mielestä vaaleanpunaisen syystakin kanssa ei voi pitää vihreä-keltaista pipoa. Toinen takki taas on hopeanharmaa, eikä siihenkään nuo värit käy. Taas joutui äiti töihin.

Langaksi löytyi bambu-sekoite. Toivottavasti sopivan lämmin syyskeleihin. Väreiksi tietysti vaaleanpunainen ja harmaa. Tämä pipo sopii molempien takkien kanssa. Voi miten kätevää!

Ravelrystä vastaan tupsahti kivannäköinen malli. Ja kun lakista tehtiin raidallinen, niin lopputulos olikin melkein ruudullinen!

Malli: Twirl and Tie Cap
Lanka: Hjertegarnin Bommix Bamboo (4951 ja 1361)
Puikot: 3,5
Langanmenekki: 53 g


Kun lakki oli kavennuksia vaille valmis, vilkaisin ohjetta uudelleen- mitä sitä nyt turhaan printtaamaan noinkin yksinkertaista mallia. Eikös siinä ollut käynyt niin, että olin tehnyt väliin nurjia silmukoita, vaikka nekin piti tehdä oikein. Vähän tuli eri näköinen, mutta ei niin pahasti, että olisin viitsinyt purkaa. Pieniä ongelmia tuli kavennusten kanssa, mutta sävelsin ne sitten ihan itse.

Pipo lähti saman tien käyttöön. Kuvankin ehdin ottaa vasta koekäytön jälkeen.

Sukkatilannekin parantui yllättäväst: aloin penkoa varastoja ja sieltähän löytyi sopivia sukkia neideille. Ei muuta kun  isomman edellisvuotiset  pieneksi jääneet sukat seuraavalle lapselle ja taas on sopivia! Enää kärsii vanhin lapsista sukkavajeesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti