6.2.2012

Vuosi 2011

Johan on blogitauko taas venähtänyt.

Toisalta mitään uutta ei juurikaan ole valmistunut. Palinosta olen vihdoinkin saanut aloitettua neuletakin itselleni. Pienet puikot ja paljon neulottavaa - ei mikään pikaneule. Myös nypläysharrastus on vienyt aikaa, miltäs muuta kuin neulonnalta! 

Laskeskelinpa viime vuoden saldot kuitenkin:
Yhteensä langankulutus oi 4450 g, aika vähän verrattuna edellisvuosiin.

tiskirätti x 4
autorätti x 3
kännykotelo x 13
huivi x 3
lapaset x 3
jakku x 2
sukat x 6
toppi  x2
säärystimet x 2
pipo x 3
paita
liivi
kori (virkattu)
pinninkoristeita

Lisäksi:
virkattu matto 900 g (mysö toista virkattu ehkä joku 800 g, mutta vielä kesken)
nyplätty pikkulina, reunus ja kirjanmerkki
Hello Kitty ristipistotaulu

Listasta puuttuvat vielä kirjoneulelapaset + samalla kuviolla oleva kännykkäkotelo (65 g) sekä

sukat, vajaa 100 g


Enää en ole varma valmistuivatko lapaset ja sukat tämän vai viime vuoden puolella. Joskus joulun jälkeen kuitenkin.  Eipä sillä suurta merkitystä ole. Kuvat otan joskus kunhan asusteet taas jostain löytyvät. Ne otettiin käyttöön heti saman tien, niin ettei kuvaa ehtinyt napata. 

Viime vuodelta ei ole keskeneräisenä mitään suurempaa. Säärystimet (alaresorit enää puuttuu!) sekä sukkapari (kärjestä aloitetettu  kantapäässä menossa) tulevat mieleen. Ja tietenkin ne pari ohuesta sukkalangasta tulevaa sukkaparia, jotka ovat olleet tekeillä jo ainakin edellisvuodesta. Niitä ei enää edes lasketa.... 

Ai niin. Vielä yksi. Joskus ennen joulua bongasin kirjan Neulo itse jouluseimi. Se oli jo jotain, mitä oli ihan pakko saada. Tilasin sen synttärilahjaksi itselleni. Enhän tietenkää  ehtinyt ennen joulua kakkia hahmoja tehdä - taitaa tulla monen vuoden projekti. Jouluksi valmistui yksinhuoltjaäiti ja lapsi. Eli Maria ja Jeesus-vauva. Nehän ne tärkeimmät ovat? Ensi jouluksi stten ehkä Josef ja enkeli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti