12.3.2008

Liian aikaisin nuolaistu

Nimittäin eikös viime yönä noussut kuopuksellekin kuume. Kierre ei siis vieläkään loppunut. En sitten tiedä vaikuttaako rokotus, mutta ainakaan niin kipeä nuorimmainen ei ole kuin muut ovat olleet. Hyvin jaksoi leikkiä, eikä kuume tuntunut kovin kovaksi nousevan. Muut ovat vain maanneet sohvalla tai sängynpohjalla, hyvä kun on juoda jaksaneet.

Alkaa pikkuhiljaa kyrsiä tämä kotona kökkiminen. Kyllä sopisi jo kohta muita ihmisiäkin nähdä. Onneksi sentään viime viikolla oli mieskin kipeenä - siis siinä mielessä, että oli edes nimellisesti aikuista seuraa jutella. Mikäli niissä kuumehöyryissä mitään järjellistä sanottavaa keksi.

Tänään sitten kyllästyin myös vihreään Nalleen, niihin kummipojan lahjoihin, ja tartuin järeämpään lankaan. Kyytiä sai messutuliaisina ostettu Big Fabel. En halunnut pipoon mitään kuviota, Fabelin raidat ovat mielestäni riittävän ihanat sellaisenaan. Kuvaan pipo ehti juuri ennen neidin nukkumaanmenoa langat vielä päättelemättä.

Lanka: Big Fabel, väri 672
Puikot: 4

Langanmenekki: 52 g

Lankaa oli todella kiva neuloa. Jotenkin mieleen tuli enemmin Isoveli kuin 7-veljestä. Vaikka suositustiheys (17 s x 22 krs, puikoilla 4,5-5) onkin 7-veljestä lähempänä. Tarkempi vertailu lankojen kesken osoitti Big Fabelin olevan myös paksuudeltaan lähempänä 7-veljestä kuin Isoveljeä. Lieneekö Big Fabel sitten tiukkakierteisempää, vai mistä moinen tuntemus. Onko muilla jo kokemuksia tästä uudesta langasta?

Saisikohan huomenissa väännettyä itselleenkin pipon. Toisaalta tuo Fabel on aika ihanan väristä. Lopusta saisi vaikka Calorimetryn - minullepa hyvinkin!

1 kommentti:

  1. Hieno pipo ja tosi kivan väristä lankaa. Täytyy muistaa, kun seuraavan kerran menee ostoksille. Kiitos siis vinkistä ;)

    VastaaPoista