2.3.2008

Terveisiä messuilta!

Äidillä on pinna ollut enemmän ja vähemmän katkeamispisteessä koko viikon. Keskimmäinen on lähes ylittänyt itsensä pinnankiristäjänä.
Onneksi huomasin perjantaina jossain mainoksen Kädentaitomessuista viikonloppuna. Päätin ottaa "lomapäivän" ja suunnata kohti Wanhaa Satamaa silläkin uhalla, että isälle tulee aikamoista suhaamista eri harrastusten välillä kaikkien kolmen lapsen kanssa.

Lähemmäs neljän tunnin kiertelyn tulos:


Kaikki ehdottoman tarpeellista, ellei suorastaan välttämätöntä. Parasta: KAIKILLE langoille on jo suunniteltu käyttötarkoitus. Ei mitään "tastä vois saada jotain kivaa joskus..." vaan selkeä suunnitelma.

Vyyhtivillasta tulee huivi itselleni, Minttumaari tai ehkä Revontuli, malli vielä hakusessa.

Opalista polvisukat, nekin minulle! Toinen kerä ei mahtunut kuvaan.

Steppiä olen haikallut jo jonkin aikaa kokeiltavaksi. Sukat, luultavasti itselleni, koska en malta luopuakaan....

Big Fabelista teen pipon keskimmäiselle, neidillä kun Novita langat kutittaa.

Vivaldista ja helmistä aikoo muodostua Knittyn Icequeen äidille ensi jouluksi! Hyvä aloittaa ajoissa, vai mitä? Ehkä ei kuitenkaan kiireellisyysjärjestyksessä ensimmäisenä. En ole ennen kokeillut helmiä neulonnassa, joten en ole uskaltanut netin kautta tilata. Vähän epäilyttää. Voi olla, että jää helmet neulomatta!

Mandarin Petitistä on tulossa kesätoppi itselleni. Jo viime kesänä pongasin kivan mallin, josko ensi kesäksi ehtisin. Niin, keriä on vielä kolmaskin - myyjäkin oli sitä mieltä että kolme kerää riittää.

3,75 mm sukkapuikkoja olen kaipaillut 7-veljeksen sukissa. Viimeksi pääkallopipoon olisivat olleet omiaan. 3,5 mm tekee liian tiukkaa ja 4 mm liian löysää. En olisi ennen uskonut että niin pienestä voi olla kiinni. Nalle-langan kanssa kun on sama juttu, ja syksyllä hankitut 2,75 mm ovat olleet passelit.

Vanhat silmukkamerkit on jo lähes kaikki kadonneet tai rikkoutuneet. Simukanpitimet ostin myös syksyllä ja ovat niin käteviä olleet, että ostin toiset.
Vielä tuo kerroslaskin. Sellainen puikkoonpujotettava on hankala pyöröpuikoissa ja mahdoton sukkapuikoissa. Enkä niitä pitkiä puikkoja oikeastaan enää käytäkään. Tuosta kaulassa roikotettavasta laskimesta olen haaveillut, vaikka hinta kirpaisikin, niin tässä konkurssissa ei enää tuntunut.

Mukaan tarttui myös vähän muuta, lähinnä lahjaksi. Se mikä unohtui oli paksut sukkapuikot. Eilen kun osui Anttilassa silmiin Novitan Fiesta lankaa. Vaikka onkin akryyliä, oli niin ihanan väristä, etten voinut olla ostamatta. Pipon ajattelin tehdä ja Ravelryssä huomasin Villapallon juuri tehneen samasta langasta (ja vielä saman värisenkin) Karkauspäivän pipon. Ei siis silmukoiden laskemista! Mutta paksuimmat sukkapuikot mitä varastosta löysin oli 5 mm. Siellä messuilla lankoja ihastellessani unohdin ne puikot. Huomenna siis taas ostoksille!

1 kommentti: