17.4.2008

Nyt ne on vihdoinkin valmiit!

Tämä lähestulkoon ikuisuusprojektiksi venynyt operaatio "Miehelle villapaita" alkaa päästä vihdoikin voiton puolelle. Kaikki osat ovat valmiina. Todistusaineistoa:Toiveena oli siis saada kokonaan musta villapaita, ilman mitään kurmeluureja. Siis lähes parimetriselle, ei niin pienelle puoliskolle. Tosi innostava ajatus. Mitäpä vaimo ei miehensä toiveista tekisi ja niin sitä puurrettiin! Muutama kerros silloin tällöin. Jostain sain päähäni, että synttärilahjaksi se valmistuu. Nooo... eihän niistä synttäreistä vielä ole kun vajaa viikko. Eikä enää puutu kuin kokoaminen. Mutta tässä työssä se tuntuu (ainakin tällä hetkellä) olevan se vähiten rasittava kohta.
Kuvittelin, että kun teen raglankavennukset työ ainakin tuntuu etenevän nopeammin. Niinhän se etenikin - etu- ja takakappaleet. Siinä vaiheessa kun hihoihin piti aloittaa kavennukset manasin itsekseni: "Jos olisin tehnyt suorat etu- ja takakappaleet, niin hihat olisi jo valmiita... prrrrr....."

Koska aurinko päätti sittenkin tänään esiintyä, sain kuvattua myös nämä sniikkerit:

Malli: Helmiksen pikasniikkerit
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3,75
Koko: 29
Langanmenekki: 38 g

1 kommentti:

  1. Nostan sulle hattuani.. Mä en ikipäivänä jaksaisi alkaa tehdä miehelle mitään paitaa.. Ellei puikot olisi jotain kokoa 30.. :DDDD

    Blogissani on sulle jotain.. Ota vastaan, jos haluat.. :D

    VastaaPoista