6.4.2008

Pääkallosukat

Taas on muut projektit keskeytyksissä.
Toisen (tai oikeastaan tämä on ensimmäinen) kummipojan nimipäiviä vietetään tänään. Ajattelin jo, että olkoot, tällä kertaa tyydyn kaupan lahjoihin, mutta sitten kuitenkin kysäisin pojan äidiltä, että oliskos tarvetta pipolle, sukille tai lapasille (tai jollekin muulle, minkä ehdin alta viikossa tehdä). Vastauksena tuli, että pitkiä villasukkia tarvittaisiin. Siinä vaiheessa ei enää voinut kieltäytyäkään.

Lanka oli jo tiedossa - se sama vihreän Nallen loppu. Ja jos niitä pääkalloja taas. Sitten etsitään yksi ilta 2,75 mm puikkoja, ei löydy. Luovutetaan ja päätetään tehdä 3 mm puikoilla. Sitten surffataan netissä ja yritetään löytää jotain vihjeitä silmukkamääristä. Saadaan inspiraatio Ullan Nimikkosukista. Väännetään neljä iltaa hiki hatussa ja tadaa:


Mallineule: Novita Talvi/06
Lanka: Nalle ja Nalle Colori
Puikot: 3,00
Koko: 32
Langanmenekki: 90 g

Ihan nuo mukavalta näyttävät. Vähän ovat reilut meidän kokoa 29 olevan neidin jalkaan, mutta sehän on tarkoituskin. Nimen kirjailin jälkikäteen, pääkallot neuloin.

Enkä todellakaan kärsinyt toisen sukan syndroomasta. Oikeastaan toista sukkaa on mielestäni mukavampi tehdä. Ei tarvitse mittailla, pohtia silmukkamääriä tai kuvioiden kohdistuksia. Kaikki on jo kertaalleen mietitty, sen kun vaan tikuttaa!

Nyt pääsen vihdoinkin aloittamaan toisen Rhiannon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti