13.4.2008

Polki se tännekin

... Kusti meinaan.

Enhän minäkään malttanut olla Ketunpäästä tilaamatta lankoja viime viikonloppuna, kun kerran tarjouksessa oli. Moneen kertaan on sieltä(kin) lankoja kuolattu. Varsinkin sukkalankapaketit on houkutelleet. Toistaiseksi olen onnistunut hillitsemään itseni. Eihän noin kirkkaita värejä noin paljoa tarvita, uusia tulee kuitenkin, ei kannata jemmaan ostaa. Tummat värit jää kuitenkin käyttämättä... milloin mitäkin.
Nyt en enää tarpeeksi hyviä seltyksiä keksinyt, vaan tilaus lähti. Tässä Kustin tuomiset:
800g kivan kirjavia Flotte Socke -sukkalankoja. Kuvassa värit ovat sinnepäin, mielestäni kivoja.
Lisäksi on kaksi kerää valkoista sukkalankaa, ajatuksena että kun niitä jämiä kuitenkin jää, ne voi yhdistää valkoisen kanssa. Moka tuli siinä, että en huomannut ohuemman 4-säikeisen olevan vain 50 g kerä. Onneksi sitä saa helposti lisää ;-) Paksumpaa 6-säikeistä tarvitaan jo olemassa olevien jämien tuhoamiseen.
Ne viimeiset kaksi valkoista kerää ovat OnLinen Suppersocke Silk -lankaa. Jos sittenkin saisin silkkiset pitsisukat kesäksi!

Lisäksi tilasin siimalenkillä varustettuja neuloja, mutta ne unohtuivat kuvasta. Vielä en ehtinyt niitä testaamaan, toivottavasti ovat toimivia.

Mainittakoon vielä, että tilaus tosiaan tuli jo keskiviikkona ja heti sen postista hain, mutta blogata en ehtinyt aijemmin. Tilaus toimitettiin nopeasti, vaikka en ilmeisesti ainoa alennuksiin sortunut :-) Maanantaina tuli viestiä, että ruuhkaa on, tilaus lähtee niin pian kuin mahdollista. Ja tiistaina se olikin jo postissa. Kiitos tätäkin kautta Ketunpäähän nopeasta palvelusta ja hyvästä tiedottamisesta!

4 kommenttia:

 1. Ketunpäältä saa kyllä erinomaista palvelua.. ja nopeasti.
  Ihania lankoja olet ostanut.. Sukkia vain sitten tehtailemaan.. :DDD

  VastaaPoista
 2. Määkin kuolasin niitten lankapakettien äärellä, mutta en sortunut tilaamaan kun on entisiäkin jäljellä vielä monta kerää.. ;o))

  VastaaPoista
 3. Kivoja lankoja!
  Mä olen tykännyt kovasti niistä siimapäisistä neuloista, hyvän ostoksen mielestäni teit :)

  VastaaPoista