8.11.2008

Aikaa yksi jääkiekkomatsi

ja varusteina kerä Mamboa sekä 6 ja 7 mm puikot.

Tuloksena epätoivoinen yritys saada päähän sopiva lämmitin.
Kesto-ongelmani on pieni pää ja paljon hiuksia - mikään pipo ei pysy kunnolla päässäni. Pannat kyllä, mutta oikein kylmällä haluaisin pipo-mallisen ratkaisun.

Tällä kertaa yritin saada aikaiseksi baskerin. No, kyllähän tuo baskeri on - omituinen littana-lättänä - ja päähäni liian iso. *Huokaus*. Silmukoita olisi pitänyt vähentää entisestään. Koitan jotain kuminauhaviritystä. En viitsi purkaa. Ainakaan tänään....

Kuvaa ei näissä valaistusolosuhteissa kannata yrittäkään ottaa tummansinisestä langasta.

Malli: perusbaskeri
Lanka: Mambo (väri 180, tumansininen)
Puikot: 6,0 ja 7,0 mm
Koko: liian iso
Langanmenekki: 90 g

Palaan muiden epätoivoisten neuleiden pariin. Dominosukat aloitin uudelleen. Onneksi ne ovat paljon vähemmän epätoivoisia tällä kertaa!

3 kommenttia:

 1. Ei miul mitään muuta asiaa ollut mutta tulin varoittamaan niistä Itiksen tapaamisista - jos Jumbossa nauretaan paljon niin Itiksessä suorastaan ulvotaan ja vedet valuu pitkin poskia, nih!

  Ja mitä tulee baskerin kiristykseen niin se siun "idea" siitä nyöristä oli vallan mainio, nyt miun baskeri on sopivan kokonen päähän. Lähinnä ongelma oli siinä että käytössä se resoriosuus venyi ja ilman silmälaseja ei olis paljon nenänpäätä vilahtanut. Ny on hyvä :-)

  VastaaPoista
 2. Enhän mä yrittänytkään väittää, että kuminauha-viritys mikään maailman uusin keksintö olis ;-)
  Tällä hetkellä taas tuntuu siltä, et vois purkaakin ja tehdä muutenkin vähemmän lisäyksiä, kun on niin iso. Mut hävetkööt nurkassa vähän aikaa....

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu kun huikkasit, en muistanut tapaamista. Pitääkin muistaa ottaa yhteyttä seuraavaan harjoittelupaikkaan, että saan työvuorot sinne. :) Yritän päästä tulemaan.

  VastaaPoista