31.8.2009

Inhottavia ovat ihmiset

jotka soittavat: "Hei, olen juuri menossa Tapion kauppaan. Tarvitsetko sieltä mitään?"
Tavitsenko? Lankakaupasta? En tietenkään. Lankaa on varastossa vaikka millä mitalla. Miksi ihmeessä tavitsisin mitään lisää! No, mutta jos kuitenkin.... muutama kerä fabelia, sitä guacamolea, nro 151. Siitä olen suunnitellut tekeväni Neiti Vihreälle jakun. Lapsiraukalla kun ei ole vihreää villapaitaa! Pienin koko ohjeessa on 96/104 cm, joten vähän pitää suurentaa, mutta eiköhän se onnistu.

Lisäksi olin tietenkin juuri käynyt myös Lankamaailma Nordiassa. Kun ihan oikeesti tarvitsin muutaman kerän Jannea yhteen projektiin, josta myöhemmin lisää. Ja samalla tarttui sitten mukaan myös muutama kerä Blend Bamboota, joka oli tarjouksessa... Onneksi niille kerille keksin myös käyttötarkoituksen.

Loppuviikon saldona on siis +650 g lankaa, joista yksikään gramma ei ole tarkoitettu tähän:


Päätin siis kaikesta huolimatta osallistua tänäkin vuonna tempaukseen. Viime vuonna saldo oli seitsemän paria sukkia, mutta on pienoinen ihme, jos tänä vuonna yllän samaan. Niin paljon noita muita projekteja pyörii mielessä. Jos kuitenkin edes muutamalla parilla saisi Perunalaaria kartutettua, niin hyvä olisi. Oikeaa tarvettakin olisi. Ryhmätsemppiä!

Edit: Ai niin, tietenkin unohdin vielä ne langat, jotka torstaina kävin Lidlistä hakemassa. Sitä puna/oranssisävyistä. Mutta vaan yhden paketin! Ja hei, ne on sentään sukkalankaa!

2 kommenttia:

  1. Lankaa ei ole koskaan liikaa...:) Aina mahtuu, jos vain mahtuu. Siis mahtuu tietenkin!

    laitoit kommentiisi spostiosoitteesi, joten yrittelen tässä illan päälle tehdä jotenkin järkevän sepustuksen siitä, miten se punainen poncho tehdään.

    VastaaPoista
  2. Hei, jos jäit koolausporukasta pois, niin ensi lauantaina olis Ruoholahdessa seuraava mahdollisuus.

    VastaaPoista