20.8.2009

Ruma

... ei tästä oikein muuta voi sanoa. Pitkään aikaan en ole tehnyt mitään, minkä lopputulos olisi ollut näin ruma!
Se takia se onkin ollut jonkin aikaa laatkon pohjalla häpeämässä ja odottamassa viimeistelyä.Malli: oma
Lanka: Novita Kolibri (051)
Puikot: 3,75
Langanmenekki: 78 g


Lankakerä kädessä visioin valmista mekkoa mielessäni, mutta ei se ollut mitään tänne päinkään. Helmasta piti tulla nätisti raidoittuva ja laskeutuva. Lanka olikin liian paksua - mekko on jäykän ja seisovan näköinen, kuten myös keeppi. Raidatkin on liian leveitä, eikä värit vaihdu tarpeeksi nopeasti. Vyötärölle tuli liikaa silmukoita ja väljyyttä on liikaa.
Eikä sukkia tullut ollenkaan, kun ei kolmannellakaan yrittämisellä tullut kunnollista. Yritin tehdä poikittain neulottujen saapikkaiden ohjeella, mutta aina jäi teräosa liian pieneksi. (Enää en muista mistä lehdestä ohje oli, joku vanha Suuri Käsityölehti.)

Kolibri oli hautunut laatikossa jo pitemmän aikaa. Onneksi sitä ei koskaan tullut kahta kerää enempää ostettua! Vaikka halvalla sai... Ei ole valmiina ollenkaan sellaista kuin kerällä näyttää. Ajatus (kai) oli, että jollekin "Kaikki langat kutittaa" -tyypille olisi pipo tullut. Ei ole kukaan halunnut pipoa juuri tästä langasta, joten kuvittelin sen olevan paikallaan nuken vaatteeksi. Eipä siitä ollut siihenkään...

Taidanpa kaikesta hulimatta siltikin antaa nämä lahjaksi toiselle naapurin tytölle (ne edelliset meni toiselle). Meillä on nimittäin näitä nuoria äitejä useampikin naapurustossaj a kaikilla vielä synttärit samaan syssyyn! Kun olen kerran vaatteita nukeille luvannut, niin olkoot sitten. Nyt ei nappaa enempää pientä väkerrystä tehdä.

2 kommenttia:

 1. no mutta eihän toi mikään ruma ole!
  höpöhöpö

  :anne

  VastaaPoista
 2. Äläs nyt.. Hienolta se näyttää. Kelpais kyllä tännekin..
  Ja pääasia ettei nuken vaate oli turhan tiukka.. Pikku-äidin on helpompi pukea se päälle vauvalleen.. Meillä ainakin tuo 3v välillä taistelee kiukun kera niitä nuttuja päälle vauvalleen..

  VastaaPoista