14.11.2008

Postiluukku kolahti

Tapion kaupasta tilaamani langat saapuivat. Eivät nyt sentään postiluukusta mahtuneet :-) Saapumiskirje vain.
Oli ihan _pakko_ tilata kun viime viikolla oli noi Maijat tarjouksessa. To do -listan kärjessä (kun ensin saan ne joulujutskat valmiiksi!) on Garnstudion Drops 106-1. Poikittain neulottu jakku on ihastutti heti kuvan nähtyäni. Alpakkalankakin (ohjeen mukaan) himotutti, mutta päädyin sitten vähän halvempaan vaihtoehtoon. Ja alpakalle on muitenkin malliehdokkaita....

Värit suorastaan arvoin koneen perusteella. Kolme muuta (nuo lilat ja Cotton Viscose) osuivat hyvin yhteen, mutta tuo vaaleanpunainen! Eihän se ollenkaan sovi joukkoon! Ei kuitenkaan harmita, kyllä se käyttöön tulee, vaikkei tähän paitaan asetukaan. Luultavasti sitten laitan jakkuun ihan vaan valkoista. Nallehan on aika tasan saman paksuista, ja sitähän valkoisena omistakin varastoista löytyy.

Fabeleista haluan itselleni pitkät polvisukat. Sitten joskus.

Seiskaveikan Polkan tilasin ihan siksi, että oli Tapiolla paljon halvempaa kun meidän kaupoissa, samoilla postikuluilla sitten sekin. Ihan itselle siitäkin!
Puna-vihreästä raitalangasta tulee jotain jouluista.... (mutta minä vuonna?)

Nalle-langat on menossa pikkusiskolle. Tuota väriä kun ei oikein muualta enää saa.

Niin ja sitten oli vielä nuo jarrut sukkiin. Pari vuotta sitten tein lapsille (ja puolelle muutakin sukua) joululahjaksi huovutettuja tossuja. Meillä jäivät aika vähälle käytölle parketin ja tossujen yhdistelmän hengenvaarallisen liukkauden takia. Nyt koot alkavat olla sopivia seuraaville (siis isommat tossut keskimmäiselle ja pienemmät pienemmälle). Pieni tuunaus saattaisi lisätä käytettävyyttä. Meno hieman hidastaa, että isommasta parista löytyi toistaiseksi vain yksi tossu... ja tietenkin sille vanhimmalle pitäisi tehdä sopivat...

Tilastoihin siis lisättäköön 1200 g lisää lankaa. Onneksi en ole varastokirjanpitoa harrasta!

2 kommenttia:

  1. Tapion kauppa on kyllä ihana laajan valikoimansa vuoksi. Olen nyt tykästynyt kovasti tuohon Maijaan, siinä on vielä niin ihanat väritkin.

    VastaaPoista
  2. Tykkään blogistasi, siksi omassani on sinulle jotain.

    VastaaPoista