1.2.2008

Ensimmäinen esittely

Ensimmäinen tuotos valmiina blogi-esittelyyn:
Unikko-lapaset kerhotädille. Toinen äiti oli tehnyt sukat ja lankaa oli juuri sopivasti vielä lapasiin, jotka lupasin tehdä. Aikaa ei montaa päivää ollut, mutta eipä sitä enempää olisi tarvittukaan.

Lanka: 7-veljestä
Langanmenekki: 63 g
Puikot: 3,5

Lankaa oli alun perin 67 g, eli aika tehokkaasti kaikki käytettiin. Kiitos digitaalivaa'an. Resorin pituutta oli vaikea arvioida etukäteen- maksimipituus, mutta lanka ei saa loppua kesken. Pituudeksi tuli 7 cm. Mielestäni olisi saanut olla enemmänkin, mutta lanka ei olisi riittänyt. Olen ylpeä optimaalisesta langankäytöstäni!


Unikon kuvan löysi tämä Toinen Äiti netistä, mutta en saanut muuta kuin piirroksen. Laitan linkin, jos löydän.


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogimaailmaan.. Täällä ei voi muuta kuin viihtyä.. :) Onnea uudelle blogille.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia!
  Kivaa nähdä, että ainakin joku on sivulle jo eksynyt! Kunpa vain itesekin muistaisi kommentoida muiden blogeja pelkön lukemisen sijaan.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggailemaan.

  Ihanat unikkolapaset!

  VastaaPoista
 4. Hei, tervetuloa bloggailemaan!

  Muistelisin, että Villapallon (villapallo.blogspot....) ohjeissa olisi semmoiset sinikukkaiset unikkosukat, mutta ihan varma en ole. Olen itse nähnyt sen mallin jo ennen kuin ryhdyin bloggaamaan, eikä silloin tullut laitettua muistiin niin tarkasti, mistä mikäkin malli oli kotoisin. Nykyään malleja taas alkaa olla niin paljon, että niistä menee pää ihan sekaisin :).
  Kauniit unikkolapaset joka tapauksessa ja onneksi olkoon langan optimaalisesta käyttämisestä!!

  VastaaPoista