14.9.2008

Lapaset sukkien keskelle

Alkoi tympimään sukkatehtailu, joten kaivoin esille puolivalmiit lapaset. Valmiina ovat olleet jo jonkun päivän, laitoin prässäytymään pyyhkeen sisälle, mutta kastelin vähän liikaa ja kuivuminen kesti...Malli: Haavisto, nro 79
Lanka: Nalle ja Nalle Colori (832)
Puikot: 2,5
Koko: 8 v
Langanmenekki: 52 g

Kuten kuvasta näkyy, lopputulos ei ole paras mahdollinen. Kuvio ei erotu kunnolla taustasta, joka on tosi värikäs. Suuosa rullautuu prässäyksestä huolimatta ja muutenkin jotenkin omituinen koko tuotos. Herra 8 v. valitsi itse langan (colorin), joten on luvannut kaikesta huolimatta lapasia käyttää (Kunnes ne - tai ainakin toinen - salaperäisesti koulumatkalla katoaa...)

Lapasista piti tulla pelkästään colorista tehdyt. Mutta kyllä oli kamalan näköistä! Monista blogeista olen lukenut jonkun langan olevan "migreenilankaa", vaikka lopputulos on mielestäni ollut ihan ok. Vaan tämä lanka! Ei suinkaan migreenilankaa vaan suorastan oksennuslankaa! Siis mistään ei ole niin järkyttävää pintaa tullut kuin tästä langasta! En kerta kaikkiaan kestä! Korkeintaan nukenvaateita voin loppukerästä tehdä, jos kestän sen vertaa katsella... lapset kun tuntuvat tykäävän psykedeeliväreistä.

Alunperinkin suhtauduin lankaan pienellä varauksella, juuri tuon monivärisyyden takia ja odotin loppukesää ja alennushintoja ennen kuin suostuin sitä ostamaan. Onneksi odotin ja onneksi lankaa on vain tuo yksi kerä!

1 kommentti:

  1. Ensipiipahduksella blogissasi.
    Ihan kivat lapaset sait kuitenkin aikaan, esittämästäsi kritiikistä.
    Itse tartuin innolla samaan oksennuslankaan, mutta samalla innolla purin tekeleen. Nyt odotan uutta inspiraatiota ja mustaa lankaa rinnalleen dumppaamaan oksetusta.

    VastaaPoista