15.9.2008

Purkuun vaan

Viikon sukkasaldo kutistui yhteen domino-sukkaan ja senkin kohtalo on tulla puretuksi. Malli on suoraan 80-luvun housumallia: ylhäältä leveät ja alhaalta pillit!Suurin syy taitaa olla, että nappasin Knit Picksin sukkapuikkopaketista vahingossa 2,75 puikot 2,5 sijasta. (Merkinnät paketissa on hieman sanoisinko epäkohdallaan). Varsinkin kun meikäläinen yleensä käyttää normaalia pienempiä puikkoja! Laiskuuttani en sitten viitsinyt vaihtaa enää pienempiin kun huomasin erehdyksen.... Eihän siitä tule kuin sutta ja sekundaa.
Alkuun näytti siltä, että jälki on kuitenkin ok ja jatkoin. Nilkka jäi löysäksi ja tein niistä paloista vielä pienempiä. Ja niinhän siinä kävi, että jalkapöydän päällinen tulikin liian tiukaksi. Ensin luulin, että johtui siitä, että terä oli vielä liian lyhyt. Kuvanottovaiheessa olin jo kaksi kertaa pidentänyt terää, eikä vieläkään istu. Luovutan.

Sitä paitsi värit on ihan erilaiset miltä näytti kuvassa ja vielä kerässäkin. Kun katsoin Garnstudion sivuilta Fabelin värejä, näytti väri 674 kanerva-mix ihan toiselta kuin siitä tehty sukka... Ei tossa mallitilkussa ole mitään turkoosia ja oranssia, ei ollenkaan mun värejä! Olisi taas pitänyt katsoa ensin se kuva valmisstakin työstä, mutta innostuin niin tumman lilan sävyistä.

Jos vielä uudestaan innostun dominosukista, ainakin tuon värisenä menevät sitten siskolle. Nyt siirryn seuraaviin Fabel-sukkiin. Tarkoitus olisi saada yhdestä kerästä pikkuneidille sukkapari, joten kärjestä lienee syytä aloittaa. Pienemmän kummipojan sukat on tekemättä ja herra 8 v tarvitsee pipon. Taisinpa tulla luvanneeksi vielä kummipojan äidillekin tehdä pipon. Eikä niitä BB-sukkiakaan ole (vielä) lisää valmistunut. Ei tarvite ideoita jäädä dottelemaan, inspiraatiota kylläkin.

2 kommenttia:

  1. Minusta hyvän väriset sukat.. harmi kun menee purkuun. Voithan kokeilla pienempää kokoa.. ;o)

    VastaaPoista
  2. Tuo olisi kyllä aivan ihana Joulusukka takan reunalla... mahtuisiko lahja- ja luottokortit ?

    VastaaPoista