30.9.2008

Viikonlopun satoa

Ei kuitenkaan sukkasatoa, vaan pari kännykkäpussia tuli väsäiltyä. (Sukkasato jäi aivan nollille koko viime viikon osalta.)

Ensin tuli valtava halu kokeilla onteloneuletta. Nappasin ensimmäisinä käteen osuneet puuvillalankojen loput ja Villapallon kukan ohjeen ja tässä on tulos:


Malli: oma, kukka Villapallolta
Lanka: Novitan Mini (kelt.) ja Suvi (oranssi), muistaakseni
Puikot: 3,0
Langanmenekki: 26 g


Siis _oikeasti_ kuvassa on sama pussi kahteen kertaan, käännettynä, vaikka eri kokoisilta näyttävät. Ei osannut kuvaaja ottaa millilleen samalta etäisyydeltä kahta kuvaa :-)
Yllättävän helppoa neulominen oli, alkukangertelun jälkeen. Oli "pakko" saada vielä 8-aloituskin. Se oli tehtävä kahdessa erässä, ei millään päässyt kahdella langalla alkuun.
Pussi menee Jemma-nimiseen paikkaan. Sellaista ei meillä yleensä tapahdu - korkeintaan joku työ voi vahingossa olla hyvissä ajoin olla valmis, ja joutuu hetken odottelemaan, mutta muuten ei jemmaan mitään tule tehtyä.
Onpas nyt lahja valmiina, jos satutaan poika kutsumaan jonkun tytön synttäreille. Tai sitten koulun joulumyyjäisiin.

Toiseksi taiteilin Pojan Ystävälle syntymäpäivälahjan:


Malli: oma
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3,5
Langanmenekki: 17 g

Harrastusta ei liene vaikea arvata! Jostain syystä mustaa lankaa löytyi vain älyttömän pieni nöttönen, ei siitä ollut edes kännykkäpussiksi. Onneksi sininen (no, ei juuri _tuo_ sininen) on joukkueen väri, sai kelvata.

Jalkapallon kuva kaivettiin netistä ja siitä piirrettiin kaavio. Arvelin silmukka/kerrosmäärän vähän vääräksi ja pallosta tuli soikio. (Mitä, ei todellakaan mitään mallitilkkua!) Lopuksi piti vielä pistoilla pallonympärys. Ei mikään erityisen kaunokainen tullut, mutta Poika kelpuutti lahjaksi. Kuulemma voisi tehdä joukkueelle lisääkin, myyjäisiin vaikka. Heh.

Aikamoista piiperrystä tekeminen oli. Koko viikonlopun saldo huimat 43 g langankulutusta! Haluaisin jo tehdä jotain isompaa. Mutta Shedir-pipo nro 2 odottaa tekijäänsä ja Taival-sukkien ohje huutelee hyllystä. Jos sittenkin kaivaisi jotain Mamboa esiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti