3.10.2008

Revontuli II

Toinen Revontuli-huivi valmistui ja tällä kertaa pääsi heti pingotukseenkin. Reipas minä! Nuo viimeistelyhommat kun tahtoo aina venyä. Kaivoin huivin esiin, kun piti saada tehdä vähän isompaa työtä ja ennen kaikkea isommilla puikoilla! Aina loppua kohden työt yleensä tuppaavat hidastumaan. Varsinkin nämä levenevät tapaukset hyytyvät. Pienen tauon jälkeen eteni kuitenkin mukavasti.

Lanka on Evillan liukuvärjättyä villaa, kuinkas muuten. Väri A-73, vihreä-ruoste-keltainen. Lankaa keriessä näytti siltä, että ruosteen-väristä on ihan tuhottomasti, mutta näin valmiissa työssä huomaa, että ruskeaa onkin kahta sävyä.

Ihan nätti huivista tuli, varsinkin ruskeasta reunuksesta lopussa tykkään. Vaikea sanoa, koska värit eivät todellakaan ole minulle sopivia. Mutta tämä onkin pukinkonttiin, ensimmäinen valmisunut! Lisäykset tein tarkoituksella langankierroilla, enkä silmukoita nostamalla. Tuli vähän ilmavampi ja sopii hyvin malliin. Korostaa enemmän muotoa. Tyytyväinen olen.

Kuvan lisään kunhan huivi kuivuu ja kuvaaja sapuu paikalle.

EDIT: Kuvaaja saatiin vihdoinki! Ihan noin kirkkaat värit eivät luonnossa ole.


Malli:
Revontuli
Lanka: Evilla 8/2, väri A-73
Puikot: 5,5
Langanmenekki: 181 g

Lankaa jäi vielä noin 100 g ja siitä haluaisin tehdä baskerin huivin kaveriksi. Oletteko huovuttaneet tuota lankaa ja paljonko huopuu? Taitaa olla liian uskalias projekti ilman ohjetta toteutettavaksi.

3 kommenttia: