23.10.2008

Ja taas....

... piti vääntää kännykkäpussi. On lasten serkkupojalla juhlapäivä ja hän on armoton Duudsons-fani. Kummitädiltään jo sain "Duudsons-sukat" eli oikeasti tietenkin Jussi-sukat. Minä sitten näpertelin teemaan sopivan Jussipussin. Onteloneuleella tämäkin, nyt vain yhdeltä puolelta kuva.


Malli: vähän osviittaa Novita syksy/2005
Lanka: 7-veljestä harmaa (043) ja punainen
Puikot: 3,5
Langanmenekki: 26 g

Eilen oli taas tapaaminen Jumbossa, kiitoksia hyvästä seurasta kaikille mukana olleille. Marsulta taas lensi juttua, niin että kippurassa sai nauraa. Kio esitteli lankaihanuuksia, jotka olisi kelvannut monellekin. Ja Meri selvitti vaikeinpienkin ohjeiden salat. Erityiskiitos Anittalle kahvista! Harmi, että tällä kertaa Noutaja saapui niin nopeasti, kyllä olisin mielelläni istuskellut seurassanne loppuun asti. Seuraavaa kertaa odotellessa!

2 kommenttia:

  1. kivaa oli pitkästä aikaa käydä jumbon tapaamisessa!

    VastaaPoista
  2. Mietin tässä just että kun Kio hakee niitä lankoja postista tai siis saa niitä postista niin voiskohan sille jättää tilauksen jostain ihkupihkuihanista palleroista..?
    Miun TETti on tykänny kovasti harjoittelusta ja äitilleenkin oli sanonut että ihan on kivaa ollut. Niin ja tykkää kun saa itelleen jotain :-) Tänään käytiin taas kangaskaupassa, nyt on tytöllä huomiseksi leikattuna neljä tai viis paitaa :-o

    VastaaPoista