31.10.2008

Ehdinpäs sittenkin!

Nimittäin kartuttamaan sukkasatoa vielä yhdellä parilla!
Vaikka näytti jo siltä, että tökkii niin pahasti etten millään innostu tekemään toista simpukkasukkaa enää lokakuun aikana. Kaikki muut työt innostivat huomattavasti enemmän. Sekä keskeneräiset että suunnitelmissa pyörivät.

Joku omituinen inspiraationpoikanen iskeytyi päähäni tiistaina ja aloin tikuttelemaan sukkaa kuin viimeistä päivää (vaikka se viimeinen päivä on vasta tänään...). Tänään sitten sain kuin sainkin sukan valmiiksi! Tavallisesti toisen sukan syndrooma ei pahemmin iske edes perussukissa, ehkä siksi, että valmistuvat kuitenkin kohtuullisella nopeudella. Tähän pariin hyytymys iski tosissaan. Ensimmäisen sukan kanssahan tappelin kantapään kohdalla oikein urakalla. Kun vihdoin sain sen onnistumaan, loppu varresta tuli kuin itsestään. Toisen sukan kanssa kantapää onnistui kertaheitolla (tietysti, kun oli malli vieressä), mutta varsi kesti ja kesti ja kesti...

Ilman sukkasadon mukanaan tuomaa lopputsemppiä sukkarukka olisi saanut odottaa kaveria hamaan tulevaisuuteen!



Malli: "Shell Pattern" Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks, kärjestä alotettuina
Lanka: Austermann Step, väri 10
Puikot: 2,25
Koko: 36
Langanmenekki: 74 g


Sukkasadosta saamme siis kiittää tämän parin valmistumista. Toisaalta hyytymistä osaltaa pahensi myös sukkien suuri määrä - normaalisti sukat kun ovat jonkinlaisia välitöitä (vaikka tarpeeseen tulisivatkin) isompien ohessa. Nyt sukista tulikin päätöitä. Nimittäin kokonaissaldo on seitsemän sukkaparia (plus ne minimalistiset Baby Born -sukat), joka on suorastaan kiitettävä määrä meikäläiselle noin yhtenä rykäisynä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti