21.10.2008

Hyväntekeväisyyssukat

... niin kai näitä voisi kutsua. Kaksi paria sukkia päiväkotiin varasukiksi. Taisi olla Satu, jolta idean nappasin. Heti sen jälkeen olikin täällä paikallislehdessä juttu Martoista, jotka olivat tempauksena kutoneet villasukkia päiväkoteihin. Kun ei tahdo olla lapsilla villasukkia, vaikka täällä etelässä kumisaappailla kohta tallustellaan ympäri talven ja varpaat paleltuu. Omalta osaltani harjoitin paikallista hyväntekeväisyyttä ja tikuttelin tarhaankin sukat. Koska ryhmiä on neljä, ajattelin neljät sukatkin tehdä, mutta taitaa toistaiseksi jäädä kahteen. Alkaa jo vähän tökkiä. On jäänyt Simpukankuori-sukkakin toistaiseksi yhteen.Pienemmät:
Lanka: 7-veljestä Jättiraita (827) sekä tuntematon jämäkerä ilmeisesti akryyli-sekoitelankaa
Koko: 24
Langanenekki: 43 g

Isommat:
Lanka: Jussi (782), kirkkaampi tuntematonta jämää, ilmeisesti myös akryylisekoitetta
Koko: 30
Langanmenekki: 68 g
Molemmissa puikot: 3,5

Tavissukat, tavis kantapää, jalkapöydän päällä resoria, jos sopisi vähän erimuotoisille jaloille paremmin... Mitäpä noista muuta.

Tulipa muutamat jämäkerät käytettyä. Kirkkaan vihreä loppui juuri sopivasti, päättelyvaran kanssa. Lila taas loppui jo ennenaikojaan - ei riittänyt koko kärkikavennukseen, piti purkaa ensimmäisen sukan kärki kertaalleen. Jättiraitaa jäi yksi vaaleanpunainen raita ja vähän harmaata, Jussia vähän enemmän (sitä tosin on vielä yksi kokonainenkin kerä varastossa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti