12.10.2008

Nyt se levisi meillekin!

Nimitäin Hello Kitty -innostus. Neidin kaverilla on synttärit ja kysäisin äidiltä, että olisko tarvetta pipolle, lapasille, sukille, huiveille... ja ylläri ylläri pipoa ja teemana Hello Kitty. Tähän asti meidän neidit eivät mitenkään erityisesti Hello Kitty -krääsän perään ole olleet, mutta valmiin pipon nähtyään molemmat ilmoittivat haluavansa samanlaiset.... Varsinaista pipo -tarvetta ei kummallakaan olisi, mietitään.

EDiT: Saatiinhan se kuvakin, kun tarpeeksi kauan yritettiin!
Nyt vaan jänskätään pääseekö Neiti sinne synttäreille - kaikki muut on jo kaatuneet kuumeisina sängynpohjalle paitsi tämä yksi!
Malli: vanhoista pipoista sovellettua
Lanka: Novita Kolibri, väri 018
Puikot: 3,5
Langanmenkki: Edit: tasan 50 g


Lankana Kolibri sen takia, että Synttärisankari kutiaa helposti. Eikä nyt ollut paksua ei-kutiavaa villalankaa varastoissa. Ostoksilta yritän toistaiseksi välttyä ja käyttää varastoja pois. Toivottavasti on riittävän lämmin näin syyspipoksi.

Kirjailu on kyllä vihoviimeistä hommaa! Lähes yhtä tyhmää kuin saumojen ompelu. Kuvan suuruus alkoi olla jo maksimikokoa, mitä suostun kirjomaan. Mielessäni kehittelin kyllä neulottua versiota, jonka olisin virkannut mustalla kiinni. En jaksanut ruveta kuitenkaan riittävästi säätämään ja päätin kirjailun sittenkin olevan nopeampaa kuin monen Kittyn kutominen (moneen kertaan olisi kuitenkin pitänyt tehdä ennen onnistumista....). Jos näitä sitten useamman tekee, niin joku vaihtoehtoratkaisu pitää kehittää!
4 kommenttia:

 1. Olen tehnyt lapasiin intialaisen peukalokiilan, joka on mielestäni aivan verraton peruslapasiin. Muokkasin hieman ohjetta, ja julkaisin sen kokonaan uudestaan, kun vuodatus kenkkuili.

  VastaaPoista
 2. Olen virkannut HelloKitty kuvion, kun en osaa/tykkää jäljitellä silmukoita.

  VastaaPoista
 3. Ihq! :)
  Kitty on kyllä ihan yliveto ja paras!

  VastaaPoista