16.2.2008

Neljä lapasta

Huh!

Taitaa olla vatsatauti vihdoinkin voitettu! Kaikilla se jossain määrin oli, onneksi vain tytöt loppujen lopuksi oksentelivat. Pyykkiä kyllä riitti koko viikoksi, kuivumistilaa ei loputtomiin ole. Kyllä kuivausrupua taas kaivattiin. Meillä vaan ei ole sopivaa paikkaa sille.

Käsityörintamalla on tullut tehtyä vähän sitä sun tätä. Muutama kerros sinne ja toinen tänne, niin että valmista ei tahdo tulla mistään. Aloitinpa tietysti uuttakin, kun huomasin kummipojan syntymäpäivien lähestyvän uhkaavasti. Keksin vihdoinkin käytön alennusmyynnistä ostetulle vihreän sävyiselle Nalle-langalle. Muuttukoon kummipojalle villapaidaksi ja ehkä myös sukiksi ja lapasiksi, riippuen nyt siitä paljonko lankaa mihinkin saa upotetuksi! Jossain mielenhäiriössä (lue: Kun halvalla sai) tuli lankaa ostettua, mutta ei ole halunnut oikein muuntua miksikään. Vaikken varsinaiseen Lankahamsteriin osallistukaan, olkoohn edes pieni yritys siihen suuntaan.

Ne lapaset tytöille tuli kuitenkin valmiiksi. Pari päivää on jo olleet lankojen päättelyä vaille. Se tahtoo olla hommista tylsimpiä, melkein ikävämpää kuin kappaleiden ompelu. Urakoin kuitenkin kaikki tässä kerralla, että kehtaan ottaa kuvan.Lanka: On Line Supersocke 6-fach, väri Winter-Color 1005
Puikot: 2,75
Koot: n. 5 v. ja 2 v.
Langanmenekki: 33 g ja 26 g


Lanka on syksyllä Helsingin käsityömessuilta ostettua ja siitä on jo tehty sukat keskimmäiselle. Vielä jäi lankaa 25 g jäljelle. Vielä pienemmät lapaset saisi aikaan, vaikkapa hyväntekeväisyyteen.

2 kommenttia:

  1. Ihanat värit tuossa langassa. Nuo ohuet sukkalangat tuntuvat olevan riittoisia keriä.. :D No, tietääpä saaneensa ainakin lankaa koko rahan edestä, kun yhdestä kerästä repeää vaikka mihin..

    VastaaPoista
  2. Kauniita ovat lapasesi väreineen!

    Tervetuloa bloggailemaan! Minäkin aloitin vasta tämän vuoden alusta.

    Kun luin alempaa kuvauksesi oksennustaudista ja elin vahvasti myötä, vaikka toisaalta huvittikin. Tuli mieleen muuan reissu kolmen pikkumukulan kanssa joku vuosi (10 vuotta!) sitten.

    VastaaPoista