27.5.2008

Ei täälläkään mitään

Yhdestä jos toisestakin neuleblogista on saatu lukea neuleiden valmistumattomuudesta. Sama vaivaa näitäkin langanpäitä.

Vaikka sain äitienpäivälahjaksi Knit Picksin Harmony -setin! Täysin pyyteettömästi ja oma-aloitteisesti moinen lahja ei käsiini tippunut. Kun kysyttiin, että eikö mitään nyt olisi mitä oikein paljon haluaisin, niin nuohan sitten pälkähtivät mieleeni. Vähän toimitus myöhästyi, kun olivat taas Tinttamarellista loppu. Nyt ne ovat tuolla jo viikon verran odottaneet käyttöönottoa! Siis uskomatonta!

Tähän suurinpana syynä on onneton huivintekele, jonka kaivoin ufo-varastosta. Huivi yritti valmistua viime syksyksi ystävän häihin, mutta ei ehtinyt ja jäi tietenkin kesken. Nyt olen sitkeydellä yrittänyt saada reunusta valmiiksi, mutta urakka tuntuu uskomattoman pitkältä. Silmukoita piisaa loputtomuuksiin. Sen verran lähellä loppu kuitenkin jo on, että tänään ostin lisää nuppineuloja pingottamista varten. Toiveena olisi, että lauantaisiin ylioppilasjuhliin olisi valmista.

Toinen syy siihen ettei neuleet valmistu, on hyvin yksinkertainen: en ole neulonut! Innostuin niin siitä ristipistotaulusta, että jatkoin pistoiluja. Mutta se se vasta hidasta puuhaa on, eikä siltäkään saralta ole valmista kuvattavaa.

Luultavasti ristipisto jää seuraavaksi ufoutumaan. Kunhan saan edellisen huivin valmiiksi, nappaan uudet puikot ja viron villan hyppysiini ja aloitan ensimmäisen Revontuleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti